[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
郭夜人  ♂
Kuo Yeh-Jen
Kwok Ye-Yan,  Kwok Yi-Yan
Born: September 2nd, 1906





 
Filmography (1957-1989)
 
  製片 / Production Manager
    七歲小丈夫 / Seven Years Old Husband (1966)    
  演員 / Actor (1957-1989)
    何日花再開 / When Will the Flower Bloom Again? (1957) ... 阿木 / Ah Mu
    寶石花 / Stone Flower (1957)    
    破網補情天 / Po Wang Bu Qing Tian (1957)    
    慈雲太子復國 / Prince Tse-Yun Returns To Country (1958)    
    台北之夜 / One Night in Taipei (1962)    
    金銀天狗 / Jin Yin Tian Gou (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 / Shuang Xiong Da Dou Shuang Jia Mian (1962)    
    舊情綿綿 / Love Never Ceases (1962) ... 月霞養父 / Yueh Hsia's stepfather
    九女一男 / Nine Women and One Man (1963)    
    台北之星 / Taipei Star (1963)    
    高雄發的尾班車 / Last Train Out of Kaohsiung (1963)    
    心茫茫 / Boundless Mind (1964)    
    香港第一號碼頭 / Hong Kong's Head No. 1 (1964)    
    嫁妝一牛車 / A Dowry Ox-Cart (1964)    
    / Child (1964)    
    地獄新娘 / Bride in Hell (1965) ... 連嘉文 / Lian Jia-Wen
    難忘的車站 / Unforgettable Train Station (1965)    
    魔鬼門徒 / Devil's Disciple (1966)    
    老長壽老青春 / Old Longevity Old Youth (1966) ... 經理 / Manager
    遊俠老黑狗 / Knight Lao Hei Gou (1966)    
    女盲劍客 / Blind Swordswoman (1966)    
    流浪天涯三兄妹 / Three Siblings Roam to the End of Way (1966)    
    神劍三兄妹 / Ghost Sword's Three Siblings (1966)    
    懷念的人 / The Sentimental (1967)    
    一隻鳥仔 / A Bird's Seed (1968)    
    只愛你一人 / Only Love You (1969)    
    給我吻一下 / Kiss Me (1969)    
    回來安平港 / Back to Anping Harbour (1970)    
    小人物出頭記 / The Success of an Unknown Man (1971)    
    五鬼奪魂 / The Five Devil Ghost (1971)    
    女性的復仇 / Woman's Revenge (1972)    
    牛家大院 / "Niu" Spacious Yard (1974)    
    險惡江湖逍遙劍 / In Pursuit of Revenge (1989)