[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
叢珊(1)  ♀
丛珊(1)
Cong Shan (1)
Cong Shan
Cantonese: cung saan   Mandarin: cóng shān
Born: May 19th, 1962





 
Filmography (1982-2015)
 
  演員 / Actor (1982-2015)
    牧馬人 / The Herdsman (1982) ... 李秀芝 / Li Xiuzhi
    秋瑾 / Qiu Jin (1984) ... 秀蓉 / Xiurong
    良家婦女 / A Good Woman (1985) ... 余杏仙 / Yu Xingxian
    阿呆 / Joe-Goody (1992) ... 老闆娘(莎莉) / Sha Li
    愛情呼叫轉移 / Call for Love (2007) ... / Xin's mother
    桃花運 / Desire of the Heart (2008) ... 受騙女子 / Ye's friend
    愛情左燈右行 / Fit Lover (2008) ... 雨桐母親 / Yu Tong's mother
    兩個人的房間 / Under One Roof (2008)    
    尋找微塵 / Tiny Dust, True Love (2009) ... / Hospitalised woman
    戒煙不戒酒 / Under the Influence (2011)    
    親家過年 / Qin Jia Guo Nian (2012) ... 劉文麗 (雪倫媽) / Snow's mother
    沒有行李的旅行者 / No Luggage Traveler (2013)    
    太平輪(上) / The Crossing: Part 1 (2014) ... 嚴母 / Zhou's mother
    太平輪·彼岸 / The Crossing: Part 2 (2015) ... / Zhou's mother
    有一個地方只有我們知道 / Somewhere Only We Know (2015)