[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鍾阿城
Zhong Ah-Zheng
Chung A-Shing,  Ah Cheng,  Zhong Acheng,  A Cheng,  Zhong A-Cheng,  Chong A-Cheng

 
Filmography (1985-2015)
 
  故事 / Story
    孩子王 / King of Children (1988)    
    棋王 / Chess King (1988)    
  美術指導 / Art Director
    大明星 / Superstar (1985)    
  編劇 / Writer
    大明星 / Superstar (1985)    
    月月 / Yue Yue (1986)    
    芙蓉鎮 / Hibiscus Town (1986)    
    颶風行動 / Operation Hurricane (1986)    
    人在紐約 / Full Moon in New York (1989)    
    畫皮之陰陽法王 / Painted Skin (1993)    
    小城之春 / Springtime in a Small Town (2002)    
    吳清源 / The Go Master (2006)    
    聶隱娘 / The Assassin (2015)