[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊戈亮  ♂
Gordon Yeung Gwoh-Leung
C. L. Young,  Yeung Kwo-Leung,  K. L. Young
 
Filmography (1988-2011)
 
  攝影 / Cinematographer
    處女降 / Curse (1988)    
    鬼咁串 / The Vampire Partner (1988)    
    赤慾情花 / Tri in Triad (1991)    
    飛鷹行動 / Love to Kill (1991)    
    滾滾紅唇 / Red Lips (1991)    
    三級薔薇之戀 / Hidden Passion (1991)    
    艷鬼狂情 / Sexual Devil (1991)    
    鬼域的故事 / Battle in Hell (1992)    
    大八掛 / Lucky Way (1992)    
    舢版92 / Love in Sampan (1992)    
    塘西風月痕 / Angel Delight (1992)    
    哎也女朋友 / False Lady (1992)    
    黃飛鴻系列之一代師 / Martial Arts Master Wong Fei Hung (1992)    
    愛在明天 / Club Girls Romance (1992)    
    情迷香港 / Run for Life - Ladies From China (1993)    
    三劍俠與飛機妹 / Love Is Over (1993)    
    性劫蘭桂芳 / Lan Kwai Fong Swingers (1993)    
    二奶村之殺夫 / The Woman Behind (1995)    
    黃飛鴻之八大天王 / Wong Fei Hung Series: The Eight Assassins (1995)    
    另類北斗星 / Twinkling Star (1995)    
    洞房豔譚 / Dong Fang Yan Tan (1995)    
    失鎗神探 / Gunmen (1995)    
    國產雪蛤威龍 / Combo Cops (1996)    
    古惑奇兵之兵行險著 / 18 Shaolin Golden Boys (1996)    
    皇帝也風流 / Emperor in Lust (1997)    
    難得有情郎 / Unchanged Love (1997)    
    殺手 / Vengeance Is Mine (1997)    
    北俠歐陽春 / The Northern Swordsman (1999)    
    宋朝風月 / Love & Sex in Sung Dynasty (1999)    
    魔影 / The Devil Shadow (2000)    
    雷霆殺手 / Cops-Killer (2000)    
    午夜驚情 / Midnight Fever (2000)    
    黑獄聖女 / Legend of Wind (2000)    
    極速殭屍 / The Vampire Combat (2001)    
    風月奇譚 / Legend of Lust (2001)    
    香港強姦奇案之割喉 / The Rape (2001)    
    功夫食神 / Kung Fu Cooker (2002)    
    戰龍 2 / Dragon the Master 2 (2002)    
    搏擊賭庄 / Nothing! Nothing! Nothing! (2002)    
    血濺獅王陣 / Iron Lion (2003)    
    拳王 / The Invincible (2003)    
    情陷掌門人 / My Romeo (2004)    
    失控 / Shi Kong (2011)