[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊偉東
杨伟东
Yang Wei-Dong
Yeung Wai-Tung,  Yang Weidong
Cantonese: joeng wai dung   Mandarin: yáng wěi dōng
 
Filmography (2014-2018)
 
  聯合出品人 / Co-Presenter
    乘風破浪 / Duckweed (2017)    
  出品人 / Presenter
    太空熊貓總動員 / Space Panda 2 (2014)    
    第1次2之青春雄起 / The First Night 2 (2016)    
    第1次 / The First Night (2016)    
    再見時光 / Echo of Time (2016)    
    機器之血 / Bleeding Steel (2017)    
    戰狼 II / Wolf Warrior 2 (2017)    
    西虹市首富 / Hello Mr. Billionaire (2018)    
    狄仁傑之四大天王 / Detective Dee: The Four Heavenly Kings (2018)