[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
尤美芳  ♀
Yau Mei-Fong
You Mei-Fang
Cantonese: jau mei fong   Mandarin: yóu měi fāng

 
Filmography (1983-1988)
 
  演員 / Actor (1983-1988)
    王哥柳哥 / Wan-Ko, Liu-Ko (1983)    
    討海的人 / The Fishing Adventure (1983)    
    電影秀 / Restaurant Show (1985)    
    紅粉情佳人 / Pretty Girl (1987)    
    捉鬼雜牌軍 / The Child of Peach (1987) ... 阿婆 / Lang's foster mother
    幽幻道士3 / Hello Dracula 3 (1988)    
    桃太郎大顯神威 / Magic of Spell (1988) ... 桃太郎的義母 / Peach Boy's mother