[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
曾俊忠  ♂
Rocky Tsang Chun-Chung
Pinyin: céng jùn zhōng
Tsang Tsun-Chung,  Tsang Chun-Chung,  Rocky Tsang,  Chang Jun-Chung
 
影視作品 / Filmography (1991-2019)
 
  攝影 / Cinematographer
    新房客 / New Tenant (1995)    
    金裝香蕉俱樂部 / Top Banana Club (1996)    
    失業特工隊 / The Extra (1998)    
    女色狼 / Indecent Woman (1999)    
    好兄吾兄 / My Good Brother (1999)    
    4X100 水著份子 / United We Stand, and Swim (2001)    
    武林怪獸 / Kung Fu Monsters (2019)    
  機工 / Camera Assistant
    催眠裁決 / Guilt by Design (2019)    
    小Q / Little Q (2019)    
  攝影助理 / Focus Puller
    表姐,妳好野!續集 / Her Fatal Ways II (1991)    
    表姐,你好野!3之大人駕到 / Her Fatal Ways 3 (1992)    
    盲女72小時 / 3 Days of a Blind Girl (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 / Iron Monkey (1993)    
    夜半一點鐘 / 01:00 A.M. (1995)    
    戴綠帽的女人 / Green Hat (1995)    
    97家有囍事 / All's Well, End's Well '97 (1997)    
    渾身是膽 / Enter the Eagles (1998)    
    玻璃樽 / Gorgeous (1999)    
    同居蜜友 / Fighting for Love (2001)    
    我家有一隻河東獅 / The Lion Roars (2002)    
    這個夏天有異性 / Summer Breeze of Love (2002)    
    新紮師妹 / Love Undercover (2002)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)    
    新紮師妹2 / Love Undercover 2: Love Mission (2003)    
    見習黑玫瑰 / Protege de la Rose Noire (2004)    
    小白龍情海翻波 / The White Dragon (2004)    
    兄弟 / Brothers (2007)    
    女人.本色 / Wonder Women (2007)    
    校墓處 / The Haunted School (2007)    
    我的最愛 / L for Love L for Lies (2008)    
    証人 / Beast Stalker (2008)    
    保持愛你 / Love Connected (2009)    
    神鎗手 / The Sniper (2009)    
    猛鬼愛情故事 / Hong Kong Ghost Stories (2011)    
    人約離婚後 / Love Is the Only Answer (2011)    
    百星酒店 / Hotel Deluxe (2013)    
    3D急凍奇俠 / Iceman 3D (2013)    
    天師鬥殭屍 / Sifu Vs Vampire (2014)    
    失戀急讓 / Temporary Family (2014)    
    單身男女2 / Don't Go Breaking My Heart 2 (2014)    
    暗色天堂 / Heaven in the Dark (2016)    
    惡人谷 / House of Wolves (2016)    
    喵星人 / Meow (2017)    
    小男人週記3之吾家有喜 / The Yuppie Fantasia 3 (2017)    
    逆流大叔 / Men on the Dragon (2018)    
    低壓槽 / The Trough (2018)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)    
    賭城風雲II / From Vegas to Macau 2 (2015)    
    賭城風雲III / From Vegas to Macau 3 (2016)    
    我的情敵女婿 / A Beautiful Moment (2018)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    網上怪談 / 990714.com (2000)    
    開心魔法 / Magic to Win (2011)    
    控城計 / Control (2013)    
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
    恭喜八婆 / Missbehavior (2019)    
  第四組攝影 / 4th Unit Cinematographer
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    千王之王2000 / The Tricky Master (1999)    
    殺破狼 / SPL (2005)    
    天行者 / Heavenly Mission (2006)