[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
麥天樞
麦天枢
Mak Tin-Shu
Pinyin: mài tiān shū
Mai Tian-Shu,  Mak Tin-Chu,  Mak Tin-Sue
 
影視作品 / Filmography (1997-2016)
 
  演員 / Actor (1997-2016)
    衝鋒車 / Two Thumbs Up (2015) ... / Prison guard
  場記 / Script Supervisor
    勁抽福祿壽 / The Fortune Buddies (2011)    
    四大名捕 / The Four (2012)    
  編劇 / Writer
    鴉片戰爭 / The Opium War (1997)    
    一路有你 / The Road Less Traveled (2010)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)    
    三人行 / Three (2016)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)