[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
小雪  ♀
Siu Suet (1)
Mandarin: xiǎo xuě
Elle Choi,  Elle



 
Filmography (1999-2007)
 
  演員 / Actor (1999-2007)
    娛樂之王 / The Lord of Amusement (1999) ... / Elle
    真愛 / True Love (2000) ... 小雪 / Lam Siu Suet
    不解之謎 / Clueless (2001) ... 曉文 / Helen
    我愛一碌葛 / Market's Romance (2002) ... / Bean
    騎呢特工 / Dumbly Agent (2002) ... 亞恩 / Yan
    殺入警察局 / Police Case (2003)    
    人生中轉站 / Transfiguration of Life (2003)    
    錢殺人 / Money Kills (2004) ... / Fanny
    左輪右妳 / Police Love Affairs (2005) ... 瑩 / Ying
    C+偵探 / The Detective (2007) ... 大頭明妻 / Ming's wife