[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊志尉  ♀
杨志尉
Eileen Yeung Chi-Wai
Pinyin: yáng zhì wèi
 
影視作品 / Filmography (1999-2003)
 
  副導演 / Assistant Director
    心寒 / Shiver (2003)    
    一切由零開始 / Zero (2003)    
  演員 / Actor (1999-2003)
    陰陽路柒撞到正 / Troublesome Night 7 (2000)    
    男人之苦 / Man in Blues (2003)    
  場記 / Script Supervisor
    里程 / Miles Apart (2000)    
    陰陽路柒撞到正 / Troublesome Night 7 (2000)    
    陰陽路十七之監房有鬼 / Troublesome Night 17 (2002)    
    絕密檔案之迷失世界 / The Untold Story - The Lost World (2002)    
    無間道II / Infernal Affairs II (2003)    
    我的麻煩老友 / My Troublesome Buddy (2003)    
  策劃 / Planning
    乾柴烈火 / Dry Wood Fierce Fire (2002)    
  服裝指導 / Costume Designer
    皇家香港警察的最後一夜之一體兩旗 / The Final Night of the Royal Hong Kong Police: One Body Two Flags (1999)    
  編劇 / Writer
    乾柴烈火 / Dry Wood Fierce Fire (2002)    
    星夢情真 / Twinkle Stars (2003)