[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馮愛文
冯爱文
Ginger Fung Oi-Man
Pinyin: féng ài wén
 
影視作品 / Filmography (1984-1989)
 
  服裝管理 / Wardrobe
    馬後砲 / Comedy (1984)    
  美術指導 / Art Director
    俾鬼捉 / The Ghost Snatchers (1986)    
  服裝設計 / Costume Design
    執法先鋒 / Righting Wrongs (1986)    
    東方禿鷹 / Eastern Condors (1987)    
    群龍戲鳳 / Pedicab Driver (1989)    
  服裝指導 / Costume Designer
    警察故事 / Police Story (1985)    
    鬼猛腳 / Spooky, Spooky (1988)    
    亡命天涯 / Bitter Taste of Blood (1988)    
    神探父子兵 / In the Blood (1988)