[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉杰  ♂
刘杰
Liu Jie (1)
Pinyin: liú jié


 
影視作品 / Filmography (1993-2018)
 
  攝影 / Cinematographer
    冬春的日子 / The Days (1993)    
    夢幻田園 / The House (1999)    
    十七歲的單車 / Beijing Bicycle (2001)    
  監製 / Producer
    馬背上的法庭 / Courthouse on Horseback (2006)    
    六弄咖啡館 / At Cafe 6 (2016)    
    石頭 / Stonehead (2017)    
  製片 / Production Manager
    冬春的日子 / The Days (1993)    
    二弟 / Drifters (2003)    
    德蘭 / De Lan (2016)    
    石頭 / Stonehead (2017)    
  導演 / Director
    馬背上的法庭 / Courthouse on Horseback (2006)    
    透析 / Judge (2009)    
    碧羅雪山 / Deep in the Clouds (2010)    
    青春派 / Young Style (2013)    
    捉迷藏 / Hide and Seek (2016)    
    德蘭 / De Lan (2016)    
    寶貝兒 / Baby (2018)    
  演員 / Actor (1993-2018)
    極度寒冷 / Frozen (1997) ... / Dao Shi
    鬥牛 / Cow (2009) ... / Lao Zu
    大魔術師 / The Great Magician (2012) ... / Qing Lord
  出品人 / Presenter
    捉迷藏 / Hide and Seek (2016)    
    中國推銷員 / China Salesman (2017)    
  編劇 / Writer
    透析 / Judge (2009)    
    碧羅雪山 / Deep in the Clouds (2010)    
    就是鬧著玩的 / Just for Fun (2012)    
    青春派 / Young Style (2013)    
    寶貝兒 / Baby (2018)    
 
 
Biography
 
  Some sources list birthday as 2.18.1968.