[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃洋達
黄洋达
Wong Yeung-Tat
Pinyin: huáng yáng
Wong Yan-Tat,  Huang Yang-Da
 
影視作品 / Filmography (2001-2012)
 
  副導演 / Assistant Director
    愛情觀自在 / Love au Zen (2001)    
  故事 / Story
    七十二家房客 / 72 Tenants of Prosperity (2010)    
    勁抽福祿壽 / The Fortune Buddies (2011)    
    我愛香港 / I Love Hong Kong (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 / I Love Hong Kong 2012 (2012)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    愛上我吧 / Gimme Gimme (2001)    
  演員 / Actor (2001-2012)
    地久天長 / Forever and Ever (2001) ... 病人 / Patient
  編劇 / Writer
    少年刀手 / Killer 2 (2003)    
    噩夢 / Unplugging Nightmare (2004)    
    Laughing Gor之變節 / Turning Point (2009)    
    七十二家房客 / 72 Tenants of Prosperity (2010)    
    勁抽福祿壽 / The Fortune Buddies (2011)    
    我愛香港 / I Love Hong Kong (2011)