[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉方
刘方
Liu Fang (1)
Pinyin: liú fāng
Lau Fong,  Liou Fan
 
影視作品 / Filmography (1996-2016)
 
  動作導演 / Action Director
    大武當 / Wu Dang (2012)    
    記憶碎片 / Memento Mori (2016)    
  武術導演 / Stunt Choreographer
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    黃飛鴻之英雄有夢 / Rise of the Legend (2014)    
  演員 / Actor (1996-2016)
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    太極拳 / Tai Chi II (1996)    
    財神客棧 / Treasure Inn (2011)    
    新少林寺 / Shaolin (2011)    
    鐵拳 / The Man with the Iron Fists (2012)