[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
羅塿輝  ♂
罗塿辉
Lo Lau-Fai
Mandarin: luó lǒu huī
Lo Lou-Fai,  Law Lau-Fai
 
Filmography (1992-2019)
 
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    男人唔可以窮 / Golden Brother (2014)    
  燈光指導 / Gaffer
    百星酒店 / Hotel Deluxe (2013)    
    男人唔可以窮 / Golden Brother (2014)    
    六福喜事 / Hello Babies (2014)    
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)    
  演員 / Actor (1992-2019)
    無間道II / Infernal Affairs II (2003) ... / Killer in Thailand
  燈光助理 / Best Boy
    竊聽風雲2 / Overheard 2 (2011)    
    竊聽風雲3 / Overheard 3 (2014)    
  燈光 / Lighting
    飛虎精英之人間有情 / Best of the Best (1992)    
    我家有一隻河東獅 / The Lion Roars (2002)    
    無間道II / Infernal Affairs II (2003)    
    無間道III / Infernal Affairs III (2003)    
    鬼馬狂想曲 / Fantasia (2004)    
    頭文字D / Initial D (2005)    
    凶宅 / The House (2005)    
    雛菊 / Daisy (2006)    
    禁室培慾之愛的俘虜 / Love Education (2006)    
    天行者 / Heavenly Mission (2006)    
    新紮師妹3 / Love Undercover 3 (2006)    
    反斗狂奔 / Midnight Running (2006)    
    鬼計 / Dead Air (2007)    
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007)    
    戰無雙 / Coweb (2009)    
    愛得起 / Give & Love (2009)    
    火龍 / Fire of Conscience (2010)    
    喜愛夜蒲 / Lan Kwai Fong (2011)    
    開心魔法 / Magic to Win (2011)    
    新少林寺 / Shaolin (2011)    
    我愛香港 / I Love Hong Kong (2011)    
    光輝歲月 / Glory Days (2012)    
    男人如衣服 / Love Is ... Pyjamas (2012)    
    爆3俏嬌娃 / Kick Ass Girls (2013)    
    殺手與臥底的久別重逢 / Killer & Undercover (2016)    
    冰封俠時空行者 / Iceman: The Time Traveler (2018)    
    催眠裁決 / Guilt by Design (2019)