[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
邱順清
邱顺清
Chiu Shun-Ching
Mandarin: qiū shùn qīng
Yau Shun-Ching,  Chiu Hshen-Ching
 
Filmography (1984-2015)
 
  監製 / Producer
    河流 / The River (1997)    
    征婚啟事 / The Personals (1998)    
    夜奔 / Feeling by Night (2000)    
    想死趁現在 / A Chance to Die (2000)    
    月光下,我記得 / The Moon Also Rises (2004)    
    麵引子 / Four Hands (2011)    
  製片 / Production Manager
    策馬入林 / Run Away (1984)    
    香蕉天堂 / Banana Paradise (1989)    
    飛天 / Accidental Legend (1996)    
    今天不回家 / Tonight Nobody Goes Home (1996)    
    紅字 / Red Letter (1999)    
    沙河悲歌 / Lament of the Sand River (2000)    
    西洋鏡 / Shadow Magic (2000)    
    報告總司令 / The Last Salute (2001)    
    侯鳥 / Migratory Bird (2001)    
    自由門神 / A Way We Go (2001)    
    煙雨紅顔 / A Pinwheel Without Wind (2002)    
    給我一隻貓 / Drop Me a Cat (2002)    
    二月十四 / Be My Valentine (2002)    
    黑狗來了 / Comes the Black Dog (2003)    
    蝴蝶夢-梁山伯與祝英台 / The Butterfly Lovers: Leon and Jo (2004)    
    月光下,我記得 / The Moon Also Rises (2004)    
    心靈之歌 / The Song of Spirits (2006)    
  執行監製 / Executive Producer
    劍蝶 / Butterfly Lovers (2008)    
  出品人 / Presenter
    愛情來了 / Love Go Go (1997)    
    美麗在唱歌 / Murmur of Youth (1997)    
    / The Hole (1998)    
    魯濱遜漂流記 / Robinson's Crusoe (2002)    
    月光下,我記得 / The Moon Also Rises (2004)    
    劍蝶 / Butterfly Lovers (2008)    
    鈕扣人 / Buttonman (2008)    
    愛得起 / Give & Love (2009)    
    近在咫尺 / Close to You (2010)    
    麵引子 / Four Hands (2011)    
    親愛的奶奶 / To My Dear Granny (2012)    
    聽風者 / The Silent War (2012)    
    踏血尋梅 / Port of Call (2015)