[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張金岩
张金岩
Rocky Zhang Jin-Yan
Pinyin: zhāng jīn yán
Cheung Kam-Yan
 
影視作品 / Filmography (2003-2019)
 
  聲音設計 / Sound Designer
    海洋天堂 / Ocean Paradise (2010)    
    那一場呼嘯而過的青春 / Only the Wind Knows (2017)    
  錄音 / Sound Recordist
    暖春 / Warm Spring (2003)    
    我們倆 / You and Me (2005)    
    桃花運 / Desire of the Heart (2008)    
    海洋天堂 / Ocean Paradise (2010)    
    雲下的日子 / Sweet Journey (2011)    
    有種你愛我 / One Night Stud (2015)    
    北京紐約 / Beijing, New York (2015)    
    在乎你 / Wish You Were Here (2019)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    桃花運 / Desire of the Heart (2008)    
    海洋天堂 / Ocean Paradise (2010)    
    那一場呼嘯而過的青春 / Only the Wind Knows (2017)