[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陶德辰  ♂
Tao Te-Chen
Pinyin: táo chén
Tao Dechen,  Tiu Tak-Jan,  Jim Tao
 
影視作品 / Filmography (1982-1989)
 
  導演 / Director
    光陰的故事 / In Out Time (1982)    
    單車與我 / The Bike & I (1984)    
  演員 / Actor (1982-1989)
    海灘的一天 / That Day on the Beach (1983)    
    童年往事 / A Time to Live, a Time to Die (1986)    
    我們都是這樣長大的 / Reunion (1986)    
    我愛瑪莉 / I Love Mary (1988)    
    魯冰花 / The Dull-Ice Flower (1989)    
  編劇 / Writer
    光陰的故事 / In Out Time (1982)    
    單車與我 / The Bike & I (1984)