[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙葆華  ♂
赵葆华
Zhao Bao-Hua (2)
Pinyin: zhào bǎo huá
Chiu Bou-Wa
 
影視作品 / Filmography (1991-2019)
 
  監製 / Producer
    最後一刻 / Crazy House (2019)    
  演員 / Actor (1991-2019)
    琴動我心 / The Story of a Piano (2011)    
  策劃 / Planning
    秘術之盜墓江湖 / Mystery (2014)    
  編劇 / Writer
    女性世界 / Women's World (1991)    
    不要問我從哪裏來 / Don't Ask Me Where I Come From (1991)    
    敵後武工隊 / Armed Working Team Behind Enemy Lines (1995)    
    守護童年 / Close to Me (2011)    
    全城高考 / Mark of Youth (2012)    
    因爲谷桂花 / We Will Make It Right (2015)    
    你若安好 / Doctor's Mind (2017)