[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊清峰
杨清峰
Yang Ching-Fung
Pinyin: yáng qīng fēng
Yeung Ching-Fung,  Yang Ching-Feng
 
影視作品 / Filmography (1970-1979)
 
  監製 / Producer
    老爺夜總會 / God and I (1970)    
    當你離家時 / My Broken Heart (1970)    
    兩個醜陋的男人 / Two Ugly Men (1973)    
    鬼馬小淘氣 / The Talenty Girl (1974)    
    新西廂記 / The Romance of the West Chamber (1979)    
  演員 / Actor (1970-1979)
    西貢,台北,高雄 / Saigon, Taipei, Kaohsiung (1975)    
  策劃 / Planning
    愛你一萬倍 / Ai Ni Yi Wan Bei (1971)    
  出品人 / Presenter
    大盜 / The Fast Fists (1972)