[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馬再文  ♂
马再文
George Ma Joi-Man
Pinyin: zài wén
Ma Joy Man
 
影視作品 / Filmography (1982-1985)
 
  副導演 / Assistant Director
    省港旗兵 / Long Arm of the Law (1984)    
    警察故事 / Police Story (1985)    
  製片 / Production Manager
    俏皮女學生 / Happy Sixteen (1982)    
  監製 / Producer
    神探光頭妹 / Dragon Force (1982)    
  策劃 / Planning
    靚妹仔 / Lonely Fifteen (1982)    
    猛鬼出籠 / Possessed (1983)    
  編劇 / Writer
    狂情 / The Body Is Willing (1983)    
    武儈 / Ninja Vs Shaolin Guards (1984)    
    超齡處男 / Oh, My God (1985)