[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
溫嘉文
温嘉文
Wan Ga-Man
Mandarin: wēn jiā wén
Won Kan-Man,  Won Kar-Man ,  Wan Ka-Man
 
Filmography (1981-2002)
 
  統籌 / Film Coordinator
    英雄正傳 / True Colours (1986)    
  製片 / Production Manager
    怕醜仔 / The Shy Boy (1983)    
    靈氣逼人 / The Occupant (1984)    
    何必有我? / Why Me? (1985)    
    英雄本色 / A Better Tomorrow (1986)    
    飛躍羚羊 / United We Stand (1986)    
    心跳一百 / Heartbeat 100 (1987)    
    英雄本色續集 / A Better Tomorrow II (1987)    
    鐵甲無敵瑪利亞 / I Love Maria (1988)    
    大丈夫日記 / The Diary of a Big Man (1988)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
  副導演 / Assistant Director
    忌廉溝鮮奶 / Cream, Soda and Milk (1981)    
    八十二家房客 / The 82 Tenants (1982)    
    田雞過河 / Salt and Pepper (1983)    
    四眼仔 / Mummy Dearest (1985)    
  製片經理 / Project Manager
    倩女幽魂 / A Chinese Ghost Story (1987)    
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
    城市特警 / The Big Heat (1988)    
  場記 / Script Supervisor
    打雀英雄傳 / Mahjong Heroes (1981)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    迷離警界之鬼車 / Twilight Zone Cops: Ghost Driven (2002)