[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蔡高比  ♀
Kubbie Tsoi
Pinyin: cài gāo
Choi Ko-Bei,  Kubbie Choi
 
影視作品 / Filmography (2010-2020)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    救殭清道夫 / Vampire Cleanup Department (2017)    
    白色女孩 / The White Girl (2017)    
    女皇撞到正 / Hotel Soul Good (2018)    
  數碼影像技術員 / DIT
    微交少女 / May We Chat (2013)    
    喜愛夜蒲3 / Lan Kwai Fong 3 (2013)    
    重口味 / Hardcore Comedy (2013)    
    王家欣 / Wong Ka Yan (2015)    
    有客到 / Knock Knock Who's There? (2015)    
  攝影 / Cinematographer
    第6誡 / Cross (2012)    
    江湖悲劇 / Fooling Around Jiang Hu (2016)    
    作家的謊言:筆忠誘罪 / Deception of the Novelist (2019)    
    逃出行動 / Breakout Brothers (2020)    
  數碼採集員 / Data Aggregate
    李小龍 / Bruce Lee, My Brother (2010)    
  攝影助理 / Focus Puller
    過界 / Bends (2013)    
    踏血尋梅 / Port of Call (2015)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    西謊極落之太爆太子太空艙 / The Sinking City - Capsule Odyssey (2017)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    桃姐 / A Simple Life (2011)