[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
武啦啦  ♂
Wu Lala
Pinyin: la la
Wu Gang
 
影視作品 / Filmography (1993-2009)
 
  錄音 / Sound Recordist
    北京雜種 / Beijing Bastards (1993)    
    頭髮亂了 / Dirt (1994)    
    跟我走一回 / One and a Half (1995)    
    東宮西宮 / East Palace, West Palace (1996)    
    愛情麻辣燙 / Spicy Love Soup (1997)    
    半生緣 / Eighteen Springs (1997)    
    花橋榮記 / My Rice Noodle Shop (1998)    
    我的父親母親 / The Road Home (1999)    
    過年回家 / Seventeen Years (1999)    
    我愛你 / I Love You (2003)    
    我和爸爸 / My Father and I (2003)    
    孔雀 / Peacock (2005)    
    紡織姑娘 / Weaving Girl (2009)    
  演員 / Actor (1993-2009)
    北京雜種 / Beijing Bastards (1993) ... / Yuan Hong Hai
  混音 / Re-Recording Mixer
    開往春天的地鐵 / Spring Subway (2002)