[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
施志強  ♂
施志强
Leo Sze
Pinyin: shī zhì qiáng
Leo Sze Chi-Keung
 
影視作品 / Filmography (1999-2016)
 
  製作會計 / Production Accountant
    紫雨風暴 / Purple Storm (1999)    
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999)    
    公元2000 AD / 2000 A.D. (2000)    
    幽靈人間 / Visible Secret (2001)    
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001)    
    幽靈人間II鬼味人間 / Visible Secret II (2002)    
    無間道 / Infernal Affairs (2002)    
    魔幻廚房 / Magic Kitchen (2004)    
    情義我心知 / Moonlight in Tokyo (2005)    
    韓城攻略 / Seoul Raiders (2005)    
    志明與春嬌 / Love in a Puff (2010)    
  會計 / Accounting
    特警新人類2 / Gen-Y Cops (2000)    
    這個夏天有異性 / Summer Breeze of Love (2002)    
    豐胸秘Cup / Beauty and the Breast (2002)    
    老鼠愛上貓 / Cat and Mouse (2003)    
    無間道III / Infernal Affairs III (2003)    
    無間道II / Infernal Affairs II (2003)    
    童夢奇緣 / Wait 'Til You're Older (2005)    
    伊莎貝拉 / Isabella (2006)    
    遊龍戲鳳 / Look for a Star (2009)    
    夜行俠陳真 / Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen (2010)    
    不再讓你孤單 / A Beautiful Life (2011)    
    春嬌與志明 / Love in the Buff (2012)    
    衝上雲霄 / Triumph in the Skies (2015)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)    
    三人行 / Three (2016)    
    使徒行者 / Line Walker (2016)