[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
曹萬強
曹万强
Cho Man-Keung
Pinyin: cáo wàn qiáng
Chou Man-Keung
 
影視作品 / Filmography (1992-2018)
 
  第一組攝影助理 / 1st Unit Focus Puller
    暗花 / The Longest Nite (1998)    
  攝影 / Cinematographer
    黃飛鴻之三獅王爭霸 / Once Upon a Time in China III (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 / Once Upon a Time in China IV (1993)    
    香港淪陷 / 1941 Hong Kong on Fire (1994)    
    黃飛鴻之英雄有夢 / Rise of the Legend (2014)    
  空拍攝影 / Aerial Photographer
    建軍大業 / The Founding of an Army (2017)    
    武林怪獸 / Kung Fu Monsters (2018)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    功夫瑜伽 / Kung Fu Yoga (2017)    
  航拍 / Flying Cam
    鴨王 / The Gigolo (2015)    
  斯坦尼康操作 / Steadycam Operator
    賭城風雲II / From Vegas to Macau 2 (2015)    
    賭城風雲III / From Vegas to Macau 3 (2016)    
  燈光 / Lighting
    單身部落 / Single Blog (2007)    
  攝影指導 / Director of Photography
    賭城風雲 / From Vegas to Macau (2014)    
    賭城風雲II / From Vegas to Macau 2 (2015)    
    賭城風雲III / From Vegas to Macau 3 (2016)    
    武林怪獸 / Kung Fu Monsters (2018)    
  攝影助理 / Focus Puller
    富貴黃金屋 / It's a Mad Mad Mad World Too! (1992)    
    人生得意衰盡歡 / Pink Bomb (1993)    
    省港一號通緝犯 / Rock N'Roll Cop (1994)    
    賊王 / Twist (1995)    
    月黑風高 / The Case of the Cold Fish (1995)    
    超級無敵追女仔 / L - O - V - E ..... LOVE (1997)    
    賭俠1999 / The Conman (1998)    
    人肉叉燒包II天誅地滅 / The Untold Story 2 (1998)    
    非常突然 / Expect the Unexpected (1998)    
    生人勿近之問米 / Horoscope 1: The Voice from Hell (1999)    
    千王之王2000 / The Tricky Master (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 / The Legend of Speed (1999)    
    偷吻 / Un Baiser Vole (2000)    
    決戰紫禁之巔 / The Duel (2000)    
    BadBoy特攻 / For Bad Boys Only (2000)    
    不死情謎 / Bullets of Love (2001)    
    慾望之城 / City of Desire (2001)    
    拳神 / The Avenging Fist (2001)    
    天下無雙 / Chinese Odyssey 2002 (2002)    
    無間道 / Infernal Affairs (2002)    
    2004新紮師兄 / Moving Targets (2004)    
    頭文字D / Initial D (2005)    
    凶宅 / The House (2005)    
    新紮師妹3 / Love Undercover 3 (2006)    
    天行者 / Heavenly Mission (2006)    
    長江七號 / CJ7 (2008)    
    唐伯虎點鞦香2 / Flirting Scholar 2 (2010)    
    潮性辦公室 / MicroSex Office (2011)    
  機工 / Camera Assistant
    我的最愛 / L for Love L for Lies (2008)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    懸紅 / The Bounty (2012)    
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
    建軍大業 / The Founding of an Army (2017)    
  演員 / Actor (1992-2018)
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    小白龍情海翻波 / The White Dragon (2004)    
    神話 / The Myth (2005)