[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
韋家雄  ♂
韦家雄
Willie Wai Kar-Hung
Pinyin: wéi jiā xióng
Wai Ka-Hung,  Wei Jia-Xiong,  Tony Wai Ka-Hung





 
影視作品 / Filmography (1992-2020)
 
  演員 / Actor (1992-2020)
    一千靈異夜之鬼拳師 / Something Incredible - Ghost Boxer (1992)    
    猛鬼屠房 / Ghost House - A True Story (1995) ... / Bill
    霹靂火 / Thunderbolt (1995)    
    玻璃鎗的愛 / Love, Guns & Glass (1995) ... / Charcoal
    孽慾追擊檔案之邪殺 / The Imp (1996)    
    摩登菩呢提 / Muto Bontie (1996)    
    旺角大家姐 / Ghost Story "Godmother of Mongkok" (1997) ... 阿寶 / Yien
    驚聲尖叫 / Scaremonger (2001)    
    敵對 / The Enemy (2001)    
    賤精先生 / If U Care ... (2002) ... 阿雄 / Hung
    野狼 / Color of Pain (2002) ... B 仔 / B Chai
    旺角監獄 / To Live and Die in Mongkok (2009) ... 箭豬哥 / Porky
    最危險人物 / The Most Dangerous Man (2010)    
    寒戰 / Cold War (2012) ... 黃強 / Johnny Wong
    追龍II: 賊王 / Chasing the Dragon II: Wild Wild Bunch (2019) ... 諸葛 / Zhu-Ge
    擊鬥女神 / MMA Diva (2020)    
  編劇 / Writer
    旺角大家姐 / Ghost Story "Godmother of Mongkok" (1997)    
 
 
Biography
 
  Brother: Wai Ka-Fai.