[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李達才  ♂
李达才
Sean Lee Tat-Choi
Pinyin: cái
 
影視作品 / Filmography (1990-2000)
 
  副導演 / Assistant Director
    東方老虎 / The Cyprus Tigers (1990)    
    浪漫殺手自由人 / Killer's Romance (1990)    
    龍跨四海之致命情人 / Guns & Roses (1993)    
    走上不歸路 / No Regret, No Return (1993)    
    終極危情 / Final Target (1994)    
  演員 / Actor (1990-2000)
    走上不歸路 / No Regret, No Return (1993)    
    終極危情 / Final Target (1994)    
  執行導演 / Executive Director
    至尊特警 / Hard to Kill (1992)    
    執法威龍 / Fatal Chase (1992)    
  編劇 / Writer
    執法威龍 / Fatal Chase (1992)    
    格殺令 / Lethal Panther 2 (1993)    
    雷霆行動 / Ultimate Revenge (1995)    
    人間蒸發 / The Dark Rose (2000)