[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃慶勳  ♂
黄庆勋
Danny Wong Hing-Fun
Pinyin: huáng qìng xūn
Wong Hing-Fan,  Crisis Wong
 
影視作品 / Filmography (1995-2020)
 
  製片 / Production Manager
    / The Blade (1995)    
    少年十五十六時 / Fifteen Candles (2000)    
  導演 / Director
    麥路人 / I'm Livin' It (2020)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    富貴人間 / The World of Treasure (1995)    
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
  副導演 / Assistant Director
    孽慾追擊檔案之邪殺 / The Imp (1996)    
    真心英雄 / A Hero Never Dies (1998)    
    目露凶光 / Victim (1999)    
    勾魂惡夢 / Erotic Nightmare (1999)    
    神偷次世代 / Skyline Cruisers (2000)    
    順流逆流 / Time and Tide (2000)    
    恐怖熱線之大頭怪嬰 / Horror Hotline... Big Head Monster (2001)    
    2002 / 2002 (2001)    
    黑俠 II / Black Mask II (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 / Fat Choi Spirit (2002)    
    五個嚇鬼的少年 / The Mummy, Aged 19 (2002)    
    熱血青年 / New Blood (2002)    
    金雞2 / Golden Chicken 2 (2003)    
    古宅心慌慌 / The Death Curse (2003)    
    愛‧作戰 / Love Battlefield (2004)    
    追擊8月15 / Hidden Heroes (2004)    
    誓不低頭 / Cop Unbowed (2004)    
    禁室培慾之愛的俘虜 / Love Education (2006)    
    妻骨未寒 / Wife from Hell (2006)    
    意外 / Accident (2009)    
    很想和你在一起 / Happily Ever After (2009)    
    車手 / Motorway (2012)    
    殺破狼II / SPL 2: A Time of Consequences (2015)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    黑俠 / Black Mask (1996)    
    星月童話 / Moonlight Express (1999)    
    老夫子2001 / Master Q 2001 (2001)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    向左走.向右走 / Turn Left, Turn Right (2003)    
    怪物 / Home Sweet Home (2005)    
    狗咬狗 / Dog Bite Dog (2006)    
    地獄第19層 / Naraka 19 (2007)    
    鐵三角 / Triangle (2007)    
    惡男事件 / Yes, I Can See Dead People (2008)    
    三不管 / Chaos (2008)    
    報應 / Punished (2011)    
    殭屍 / Rigor Mortis (2013)    
    寒戰II / Cold War 2 (2016)    
    今晚打喪屍 / Zombiology: Enjoy Yourself Tonight (2017)    
    骨妹 / Sisterhood (2017)    
  演員 / Actor (1995-2020)
    另類北斗星 / Twinkling Star (1995)    
    百分百感覺2 / Feel 100% II (2001)    
    怪物 / Home Sweet Home (2005) ... 暴民 / Squatter mob
    新紮師妹3 / Love Undercover 3 (2006) ... 線人 / Informer
  執行製片 / Associate Production Manager
    運財智叻星 / Twinkle Twinkle Lucky Star (1996)    
    黑獄斷腸歌II無期徒刑 / Chinese Midnight Express II (2000)