[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱偉達  ♂
朱伟达
James Chu Wai-Tat
Pinyin: zhū wěi


 
影視作品 / Filmography (1994-2002)
 
  演員 / Actor (1994-2002)
    飛虎雄風 / Special Duties Unit (1994)    
    廉政英雌 / Sharpshooters (1994)    
    殺手風雷 / Killer's Code (1995)    
    唐朝禁宮秘史 / Empress Wu (1999) ... 張易之 / Zhang Yizhi
    香港處男 / Hong Kong Pie (2000) ... 咸野 / Wolf
    按摩女郎之彩虹那一頭某處 / Massage Girl on the Rainbow (2001)    
    英雄人物 / Hero of City (2001) ... / "Shou Kei Wan"
    豹女之奪命之旅 / Her Name Is Cat 2: Journey to Death (2001) ... / Ping's man
    強姦真面目 / Rape (2001)    
    留痕與無痕 / Hidden Traces (2001)    
    九龍的天空之旺角馬房 / Hooker's World (2002)    
    皮篋拉屍 / Horror Trip (2002)