[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
彭惠鷥  ♀
彭惠鸶
Pang Wai-Luen
Pinyin: péng huì
ZaZa Pang
 
影視作品 / Filmography (1996-2020)
 
  製片 / Production Manager
    芭啦芭啦櫻之花 / Para Para Sakura (2001)    
    九龍冰室 / Goodbye Mr. Cool (2001)    
    失憶界女王 / Why Me, Sweetie ?! (2003)    
    20:30:40 / 20:30:40 (2004)    
    虫不知 / Bug Me Not! (2005)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    食神 / The God of Cookery (1996)    
    渾身是膽 / Enter the Eagles (1998)    
    幻影特攻 / Hot War (1998)    
    玻璃樽 / Gorgeous (1999)    
    陽光警察 / Sunshine Cops (1999)    
    星願 / Fly Me to Polaris (1999)    
    東京攻略 / Tokyo Raiders (2000)    
  製片主任 / Unit Production Manager
    捉妖記 / Monster Hunt (2015)    
  策劃 / Planning
    極速天使 / Speed Angels (2011)    
    聖荷西謀殺案 / Fatal Visit (2020)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    夏日的麼麼茶 / Summer Holiday (2000)    
    小親親 / And I Hate You So (2000)