[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
徐源洪
Chui Yuen-Hung
Pinyin: yuán hóng
Tsui Yuen-Hung
 
影視作品 / Filmography (1985-1991)
 
  製片 / Production Manager
    鬼幹部 / Red and Black (1991)    
  副導演 / Assistant Director
    義蓋雲天 / A Hearty Response (1986)    
    鬼咬鬼 / Encounter of the Spooky Kind II (1990)    
    沙丘戰士 / Mountain Warriors (1991)    
  劇務 / Unit Manager
    情逢敵手 / Mismatched Couples (1985)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    法律無情 / Ruthless Family (1988)    
    不脫襪的人 / A Fishy Story (1989)    
  場記 / Script Supervisor
    殭屍叔叔 / Mr. Vampire Saga Four (1988)    
    七小福 / Painted Faces (1988)