[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林南施  ♀
Lin Nan-Shi
Pinyin: lín nán shī
Lam Naam-Si


 
影視作品 / Filmography (1981-1984)
 
  演員 / Actor (1981-1984)
    同班同學 / Fellow Students (1981)    
    學生之愛 / Student Days (1981)    
    男生女生實驗班 / Male and Female Experimental Class (1981)    
    女子學校 / Girls' School (1982)    
    三聲無奈誰的錯 / Student and Bar Girl (1982)    
    三個問題女學生 / Dangerous Seventeen (1982)    
    溜溜夜校生 / Liuliu Yexiaosheng (1982)    
    瘋狂年輕人 / Crazy Youth (1982)    
    王哥柳哥 / Wan-Ko, Liu-Ko (1983)    
    人頭蛇 / Snake Woman (1983)    
    待罪的女孩 / Dai Zui De Nu Hai (1983)    
    風車與火車 / Feng Che Yu Huo Che (1983)    
    小妹小子牛仔褲 / Xiao Mei Xiao Zi Niu Zai Ku (1983)    
    頑皮男生俏女生 / Wanpi Nansheng Qiao Nusheng (1984)