[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
段奕宏  ♂
Duan Yi-Hong
Pinyin: duàn hóng
Duan Long,  Duan Yihong,  Tun Yik-Wang





 
影視作品 / Filmography (2003-2021)
 
  演員 / Actor (2003-2021)
    二弟 / Drifters (2003) ... 二弟 / Little Brother
    頤和園 / Summer Palace (2006) ... 唐老師 / Mr Tang
    桃花運 / Desire of the Heart (2008) ... 宗揚 / Zong Tian Kuo
    風聲 / The Message (2009) ... 葉劍波 / Representative of President Wang
    愛有來生 / Eternal Beloved (2009) ... 阿明 / Monk/A Ming
    全城熱戀 / Hot Summer Days (2010) ... Leslie / Leslie Guan
    西風烈 / Wind Blast (2010) ... 向西 / Captain Xiang Yi, Leopard
    越光寶盒 / Just Another Pandora's Box (2010)    
    白鹿原 / White Deer Plain (2011) ... 鹿兆謙 (黑娃) / Lu Weiha
    將令 / General's Command (2012) ... / Himself
    我願意 / I Do (2012) ... 王洋 / Jim Wang Yang
    1942 / Back to 1942 (2012) ... 陳布雷 / Chen Bulei
    愛情進化論 / Love Evolutionism (2014)    
    天河 / Tian He (2014)    
    不法之徒 / Sunspot (2014)    
    烈日灼心 / The Dead End (2015)    
    非凡任務 / Extraordinary Mission (2017) ... 老鷹 / Eagle
    引爆者 / Explosion (2017) ... / Zhao Xudong
    希望島 / Iron Sky: The Ark (2020)    
    獵狐行動 / Fox Hunt (2021)    
    秘密訪客 / Home Sweet Home (2021)    
    長津湖 / The Battle at Lake Changjin (2021) ... 談子談(九連人物) / Tan Ziwei (9th company)