[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱美玉
Chue Mei-Yuk
Pinyin: zhū měi
Chu Mei-Yu
 
影視作品 / Filmography (1981-1995)
 
  服裝 / Costume
    中國最後一個太監 / Last Eunuch in China (1987)    
    靈狐 / Fox Legend (1991)    
  服裝指導 / Costume Designer
    雲知道你是誰 / The Clouds Know Your Name (1981)    
    殺夫 / The Woman of Wrath (1986)    
    恐佈份子 / Terrorizer (1987)    
    惜別海岸 / Farewell to the Channel (1987)    
    江湖接班人 / Hero of Tomorrow (1988)    
    7小福 2 / Lucky Seven 2 (1989)    
    壯志豪情 / Whampoa Blues (1990)    
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991)    
    美國博仔 / Yellow Rain (1991)    
    歷代名妓:悲落葉之柳如是 / Famous Prostitute - Sadly Fall, Liu Ru Shih (1992)    
    曆代名妓之紅樓殘夢-董小宛 / Lost Dream in Pink House: Dong Shiao-Wen (1995)    
    超級大國民 / Super Citizen Ko (1995)