[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
楊順清
杨顺清
Alex Yang Shun-Ching
拼音: yáng shùn qīng
Yeung Seun-Ching

 
影視作品 / Filmography (1991-2017)
 
  製片 / Production Manager
    扣板機 / The Trigger (2002)    
    曼菲 / Manfei (2017)    
  副導演 / Assistant Director
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991)    
  導演 / Director
    扣板機 / The Trigger (2002)    
    台北二一 / Taipei 21 (2004)    
    我的逍遙學伴 / My Fair Laddy (2006)    
    獨一無二 / Love in Vain (2015)    
  演員 / Actor (1991-2017)
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991) ... 山東 / Shangdong
  編劇 / Writer
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991)    
    扣板機 / The Trigger (2002)    
    台北二一 / Taipei 21 (2004)    
    我的逍遙學伴 / My Fair Laddy (2006)    
    獨一無二 / Love in Vain (2015)