[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林依晨  ♀
Ariel Lin Yi-Chen
Pinyin: lín chén





 
影視作品 / Filmography (2003-2016)
 
  演員 / Actor (2003-2016)
    空手道少女組 / Karate Girls (2003) ... / Juliet
    飛躍情海 / Love Me, If You Can (2003) ... / Lin Shao Yin
    浮生若夢 / Free as Love (2004) ... / Lin Shao Yin
    憶世界大冒險 / Memory Loss (2010) ... [國語配音員] / [Voice:Mandarin]
    戀愛恐慌症 / Lovesick (2011) ... 梁若晴 / Dr Liang Ruo Ching /Tina
    我的情敵是超人 / A Choo! (2013)    
    五月天諾亞方舟 / Mayday Nowhere 3D (2013)    
    從心發現愛 / Re-Discover Love from the Heart (2013)    
    甜蜜殺機 / Sweet Alibis (2014) ... / Yi-ping
    234 說愛你 / Another Woman (2015)    
    杜拉拉追婚記 / Go Lala Go 2! (2015)    
    神秘家族 / The Mysterious Family (2016)    
    我的蛋男情人 / My Egg Boy (2016)    
 
 
Biography