[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳桂綸
陈桂纶
Chan Kwai-Lun
Pinyin: chén guì lún
Edmond,  Chan Gwai-Gwaan
 
影視作品 / Filmography (1990-1998)
 
  副導演 / Assistant Director
    飛女正傳 / It's Now or Never (1992)    
    方世玉續集 / Fong Sai Yuk II (1993)    
    一線生機 / A Gleam of Hope (1994)    
    表姐,妳好野!4 / Her Fatal Ways 4 (1994)    
    三個相愛的少年 / Oh! My Three Guys (1994)    
    炸彈情人 / Bomb Lover (1995)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    馬路英雄II非法賽車 / Highway Man (1995)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    契媽唔易做 / To Catch a Thief (1991)    
  場記 / Script Supervisor
    洗黑錢 / Tiger Cage II (1990)    
  策劃 / Planning
    心思思 / B Is for Boy (1998)