[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳梁
陈梁
Chen Liang
拼音: chén liáng
Chan Leung
 
影視作品 / Filmography (2005-2016)
 
  監製 / Producer
    任長霞 / Ren Changxia (2005)    
    風雲決 / Storm Rider - Clash of Evils (2008)    
    婚禮2008 / Marriage Trap (2008)    
    倔強的蘿蔔 / Stubborn Radish (2009)    
    東風雨 / East Wind, Rain (2010)    
    七小羅漢 / Seven Arhat (2010)    
    生門 / This Is Life (2016)    
  行政監製 / Administrative Producer
    美麗密令 / Beauty on Duty! (2010)    
    槍王之王 / Triple Tap (2010)    
  執行監製 / Executive Producer
    十月圍城 / Bodyguards and Assassins (2009)