[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳永祥
陈永祥
Chan Wing-Cheung
拼音: chén yǒng xiáng
 
影視作品 / Filmography (1987-2002)
 
  監製 / Producer
    非常檔案 / Unclassified File (1994)    
  統籌 / Film Coordinator
    再起風雲 / The Last Duel (1989)    
  副導演 / Assistant Director
    1哥 / The Big Brother (1987)    
  導演 / Director
    血濺紅燈區 / Bloodshed in Nightery (1993)    
    非常檔案 / Unclassified File (1994)    
  演員 / Actor (1987-2002)
    戀愛行星 / Tiramisu (2002) ... 速遞員 / Courier
  編劇 / Writer
    再起風雲 / The Last Duel (1989)