[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉玉蘭  ♀
刘玉兰
Lau Yuk-Lan
Pinyin: liú lán
 
影視作品 / Filmography (1985-1996)
 
  化妝 / Makeup
    大蛇王 / King of Snake (1987)    
  服裝指導 / Costume Designer
    頑皮家族 / Funny Family (1986)    
    小人物 / Little Big Man (1989)    
    七月鬼門開 / Seventh Moon (1990)    
    新七龍珠 / New Seven Dragon Ball (1991)    
    黑道女霸王 / Lady Killer (1) (1992)    
    街頭殺手 / Iron Monkey 2 (1996)    
  服裝 / Costume
    孤戀花 / Love, Lone Flower (1985)    
    三更半夜鬼鬧房 / Ghost Rapist (1986)    
    好小子II / Kung Fu Kids II (1986)    
    我的志願 / I Want to Be (1987)    
    好小子5-萬能運動員 / Kung Fu Kids Part V: The Adventure of Kung Fu Kids (1988)    
    金蠶降 / Golden Venom (1991)    
    素女經之挑情寶鑑 / The Story of Lady Sue (1992)    
    賭命雙雄 / Desperate Duo (1992)    
    菩提幽魂 / The Buddhist Spell (1993)    
    罌粟 / The Sichuan Concubines (1994)