[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
阮振明
Yuen Chun-Ming
Pinyin: ruǎn zhèn míng
Yuen Jan-Ming
 
影視作品 / Filmography (1989-2007)
 
  攝影 / Cinematographer
    渡假屋偷窺事件 / Snooper (1999)    
    一切從按摩開始 / Masseuse (2000)    
    VAN仔強姦實錄 / Rapist (2000)    
  攝影助理 / Focus Puller
    唐伯虎點秋香 / Flirting Scholar (1993)    
    電影故事 / The Movie Story (1996)    
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)    
  機工 / Camera Assistant
    八兩金 / Eight Taels of Gold (1989)    
    大贏家 / Winner Takes All (2000)    
    禁室培慾3 / Perfect Education 3 (2002)    
    老鼠愛上貓 / Cat and Mouse (2003)    
    無間道II / Infernal Affairs II (2003)    
    精武家庭 / House of Fury (2005)    
  推軌具 / Dollyman
    我老婆唔夠秤 / My Wife Is 18 (2002)    
    五個嚇鬼的少年 / The Mummy, Aged 19 (2002)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? / Dragon Reloaded (2005)    
    神話 / The Myth (2005)    
    龍虎門 / Dragon Tiger Gate (2006)    
    雙子神偷 / Twins Mission (2007)    
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    有情飲水飽 / Love Me, Love My Money (2001)