[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張明
张明
Zhang Ming (1)
Pinyin: zhāng míng
Cheung Ming

 
影視作品 / Filmography (2006-2016)
 
  演員 / Actor (2006-2016)
    高興 / Gao Xing (2009) ... / Bus ticket seller
    十二星座離奇事件 / The Zodiac Mystery (2012)    
    喜樂長安 / Easy Life (2016) ... 參與演出 / [Extra]
  場記 / Script Supervisor
    新街口 / The Jimmy Hat (2006)    
    精舞門 / Kung Fu Hip-Hop (2008)    
  剪接 / Editor
    新街口 / The Jimmy Hat (2006)    
    前任2:備胎反擊戰 / EX-Files 2 (2015)    
    天眼傳奇 / A Tale from the Orient (2015)    
    靈臆事件 / Chinese Horror Story (2015)