[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李佑吉
Li Yu-Chi
Pinyin: yòu
Lee Yau-Kat
 
影視作品 / Filmography (1978-1993)
 
  製片 / Production Manager
    艷女發情 / Yen Nu Fa Ching (1987)    
    鬼叫春 / The Ghost Story (1987)    
    飛鳳春宵 / A Lustful Night (1993)    
  製片人 / Chief Producer
    絕代妖姬 / Juedai Yaoji (1987)    
    關渡風雲 / The Long Gun (1988)    
  策劃 / Planning
    黑市夫人 / Underground Wife (1982)    
  出品人 / Presenter
    佛法無邊 / Invincible Buddhism Kung Fu (1978)    
    春之晨 / A Promising Future (1979)    
    三十七計 / 37 Plots of Kung Fu (1979)