[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
千葉龍平
千叶龙平
Chiba Ryuhei
拼音: qiān lóng píng
Ryuhei Chiba,  Chin Yip Lung Ping
 
影視作品 / Filmography (2009-2014)
 
  出品人 / Presenter
    親密 / Claustrophobia (2009)    
    舞吧!昴 / Dance, Subaru! (2009)    
    赤壁:決戰天下 / Red Cliff: Part 2 (2009)    
    月滿軒尼詩 / Crossing Hennessy (2010)    
    戀人絮語 / Lover's Discourse (2010)    
    贖命 / Strawberry Cliff (2011)    
    大追捕 / Nightfall (2012)    
    寒戰 / Cold War (2012)    
    第一次 / First Time (2012)    
    黃飛鴻之英雄有夢 / Rise of the Legend (2014)    
    失戀急讓 / Temporary Family (2014)