[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳瑛  ♀
陈瑛
Chan Ying (4)
Pinyin: chén yīng

 
影視作品 / Filmography (1960-1970)
 
  演員 / Actor (1960-1970)
    龍井渡頭 / Long Jing Du Tou (1960)    
    蓮香戲鞋 / Strange Visitor (1960)    
    劉明珠三審玉芝蘭 / A Pair of Carved Jade (1960)    
    蘆林會 / The Innocent (1960)    
    井邊會 / Meeting By The Well (1961)    
    明珠寶劍 / Ming Zhu Bao Jian (1961)    
    俠侶情仇 / Xia Lu Qing Chou (1961)    
    蕭端蒙一板打死江西王 / A Pair of Carved Jade Part II (1961)    
    雙珠鳳 / Pearl Phoenix (1961)    
    吳漢殺妻 / Wu Han Sha Qi (1962) ... 吳母 / Mother Wu
    梁山伯與祝英台 / Leung San Par Chok Ying Toi (1963)    
    借親配 / Wife in Disguise (1963)    
    文武香球 / Twin Charms (1963)    
    雙駙馬 / Double Imperial Sons-in-Law (1964)    
    田七郎 / Tian Qi Lang (1964) ... 田母 / Mother Tian
    煙雨濛濛 / Misty Rain (1965)    
    花落誰家 / Who's the Lucky Guy? (1966)    
    海燕 / Storm Petrel (1970)