[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳令智
陈令智
Lindsay Chan Ling-Chi
Pinyin: chén lìng zhì
Lindzay Chan,  Lindsay Chan



 
影視作品 / Filmography (1982-2011)
 
  音樂 / Music
    大同:康有為在瑞典 / Datong, the Great Society (2011)    
  演員 / Actor (1982-2011)
    最佳拍檔 / Aces Go Places (1982) ... 芭蕾舞舞蹈員 / Nancy
    舞牛 / Dancing Bull (1990)    
    浮世戀曲 / To Liv(e) (1992)    
    天台的月光 / A Roof with a View (1993) ... / Tung's sister in law
    錯愛 / Crossings (1994) ... / Rubie
    鎗王 / Double Tap (2000) ... / Rick's psychiatrist
    情色地圖 / The Map of Sex and Love (2001)    
    大同:康有為在瑞典 / Datong, the Great Society (2011) ... / Kang Tongbi / Kang Tung Pih