[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
呂雪鳳  ♀
吕雪凤
Lu Hsueh-Feng
Pinyin: xuě fèng
Lui Shut-Fung,  L Hsueh-feng,  Lu Xue-Feng




 
影視作品 / Filmography (2010-2019)
 
  演員 / Actor (2010-2019)
    當愛來的時候 / When Love Comes (2010) ... 大媽 / Hsueh-feng
    雞排英雄 / Night Market Hero (2011) ... 阿水嬸 / Shui/Auntie Facial
    對面的女孩殺過來 / Apolitical Romance (2013)    
    鐵獅玉玲瓏 / Lion Dancing (2014)    
    鐵獅玉玲瓏 2 / Lion Dancing 2 (2015)    
    醉.生夢死 / Thanatos, Drunk (2015) ... / Mother
    大尾鱸鰻2 / David Loman 2 (2016)    
    五星級魚干女 / Welcome to the Happy Days (2016)    
    地圖的盡頭 / Never-Ending Road (2017)    
    帶我去月球 / Take Me to the Moon (2017)    
    盛情款待 / Omotenashi (2018)    
    范保德 / Father to Son (2018)    
    那個我最親愛的陌生人 / The Beloved Stranger (2019)