[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄧翠怡
邓翠怡
Tang Chui-Yee
Pinyin: dèng cuì
 
影視作品 / Filmography (2004-2017)
 
  助理服裝指導 / Assistant Costume Designer
    雙子 / Futago (2005)    
    決戰食神 / Cook Up a Storm (2017)    
  服裝管理 / Wardrobe
    凶宅 / The House (2005)    
    雙子 / Futago (2005)    
    禁室培慾之愛的俘虜 / Love Education (2006)    
  服裝助理 / Costume Assistant
    追擊8月15 / Hidden Heroes (2004)    
  服裝指導 / Costume Designer
    一路有你 / The Road Less Traveled (2010)    
    重口味 / Hardcore Comedy (2013)    
    巴黎假期 / Paris Holiday (2015)