[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊凱迪  ♀
杨凯迪
Cady Yang Kai-Di
Pinyin: yáng kǎi
Candy Yang,  Yang Kaidi,  Yeung Hoi-Dik

 
影視作品 / Filmography (2007-2018)
 
  演員 / Actor (2007-2018)
    愛情呼叫轉移 / Call for Love (2007) ... / OL in opening credits
    愛出色 / Color Me Love (2010) ... / Girl in thong
    密室之不可靠岸 / Lost in Panic Cruise (2011) ... / Mother
    百年婚紗店 / A Magical Summer Day (2012)    
    催眠大師 / The Great Hypnotist (2014)    
    戀愛教父 / Love Godfathers (2016)    
    食人島 / Ghost (2016)    
    一出好戲 / The Island (2018)    
    畢業作品 / Love Trip (2018)